Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Syntinen Maria" by Raisa Lardot # Book PDF Kindle ePub Free

Syntinen Maria

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Syntinen Maria
  • Author : Raisa Lardot
  • Release Date : January 31, 2011
  • Genre: Nonfiction,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 401 KB

Description

MitÀ synti on?

MitÀ synti on? Maria on kysellyt sitÀ monesti pappismiehiltÀkin, synnin erikoisasiantuntijoilta. Maria on yli viisikymmentÀvuotias vÀsynyt nainen. TÀmÀ on hÀnen viimeinen pÀivÀnsÀ luostarissa, missÀ hÀn on ollut pohtimassa elÀmÀÀnsÀ. Luostarin puutarhassa Maria tavoittaa IsÀ Q:n ja kertoo tÀlle tarinansa. Maria on saanut tarpeekseen siitÀ, ettÀ naisten osana on taipua. Miehille maailma on luotu valloitettavaksi, ja elÀmÀ avautuu seikkailuna. On langenneita, huonoja naisia, mutta kysyykö kukaan miesten puhtauden tai viattomuuden perÀÀn. MoraalikÀsitykset, jopa sielujen tila tuonpuoleisessa ovat miesten mÀÀrittelemiÀ, ja valtansa herraklubi rakentaa heikkojen ja nöyrien ihmisten varaan.

Raisa Lardot on kirjoittanut rohkean romaanin. Syntinen Maria alkaa naisen synnintunnustuksena, mutta vÀhitellen kerronnan sÀvy muuttuu kiivaammaksi, ja lopulta tarinasta kasvaa paitsi naisten myös heikkojen ja vÀhÀosaisten vÀkevÀ puolustuspuhe.

VepsÀlÀissyntyinen Raisa Lardot (s. 1938) on ammentanut aiheet kirjoihinsa omasta elÀmÀstÀÀn: lapsuudesta sotavuosina ja pakolaisuudesta, avioliitosta ja avioerosta, sivullisuuden tunteesta ja kaipuusta tulla hyvÀksytyksi.


PDF Books Download "Syntinen Maria" Online ePub Kindle